Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 1-Jan-2010 09:06
Pindah
Sure my FP fans rasa pelik ke mana laa menghilangnya Imma nii dah lama tak update FB..no new pics and no new stories..

Actually to let u know..kita dah berpindah ke blogspot..paham2 jaa laa FP nii kdg2 prob nak update..anyway sesapa yg terbaca and still nak menjengah ke rumah baru kita..sila laa..kita kat sini...

http://immasurya.blogspot.com

And start from now on, semua updates akan berada di rumah baru kita :-) actually dah lama jugak laa berpindah since mids of last year (hehee..dah bole sebut last year kan..yaa lah..dah menjengah ke tahun baru)..

And well, before its been too late..I would like to wish all at out there..SELAMAT TAHUN BARU..HAPPY NEW YEAR..!!

© Pidgin Technologies Ltd. 2016